הוראות הכנה
מרכיבים
חלק ראשון:
½ כוס סוכר.
6 חלמונים.
3 כפות יין.
קורט מלח.
חלק שני:
½ כוס קמח.
כפתי אבקת אפיה.
כפתי קפה נמס.
כוס קוקוס.
¾ כוס אגוזים קצוצים.
100 גרם שוקולד מריר.
חלק שלישי:
6 חלבונים.
½ כוס סוכר.
ציפוי:
שמנת מתוקה.
2 כפות אבקת סוכר.
1 כפית קפה נמס.
אופן ההכנה
לבחוש הרכיבים של החלק הראשון.
בכלי נפרד לבחוש רכיבי החלק השני ואח"כ להוסיף לבלילה הראשונה.
להקציף את החלמונים ולהוסיף הסוכר (חלק שלישי).
להוסיף את המקצפת לבלילה (של חלק ראשון ושני) לצקת לתבנית ולאפות 50-60 דקות בחום בינוני.
להכין ½ כוס משקה מנס קפה ולצקת על העוגה האפויה בעודה חמה.
לאחר 15 דקות, בעודה חמה, להוציא מהתבנית.
להכין את הציפוי ולצפות את העוגה.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
