חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת אגוזים וקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חלק ראשון:
½ כוס סוכר.
6 חלמונים.
3 כפות יין.
קורט מלח.
חלק שני:
½ כוס קמח.
כפתי אבקת אפיה.
כפתי קפה נמס.
כוס קוקוס.
¾ כוס אגוזים קצוצים.
100 גרם שוקולד מריר.
חלק שלישי:
6 חלבונים.
½ כוס סוכר.
ציפוי:
שמנת מתוקה.
2 כפות אבקת סוכר.
1 כפית קפה נמס.
אופן ההכנה
לבחוש הרכיבים של החלק הראשון.
בכלי נפרד לבחוש רכיבי החלק השני ואח"כ להוסיף לבלילה הראשונה.
להקציף את החלמונים ולהוסיף הסוכר (חלק שלישי).
להוסיף את המקצפת לבלילה (של חלק ראשון ושני) לצקת לתבנית ולאפות 50-60 דקות בחום בינוני.
להכין ½ כוס משקה מנס קפה ולצקת על העוגה האפויה בעודה חמה.
לאחר 15 דקות, בעודה חמה, להוציא מהתבנית.
להכין את הציפוי ולצפות את העוגה.
מגיש: rotem
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון