חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא פרווה אבל אפשר להכין אותו בשרי ואז הוא יהיה הרבה יותר טעים ועשיר.
מרק שעועית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא פרווה אבל אפשר להכין אותו בשרי ואז הוא יהיה הרבה יותר טעים ועשיר.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גר' שעועית שרויה כל הלילה
1 שורש סלרי עם הגבעולים והעלים הכל קצוץ דק
1 קופסה 800 גר' עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה – 100 גר' – רסק עגבניות
1 בצל בינוני קצוץ דק
½ פלפל ירוק קצוץ דק
4 שיני שום קצוצים דק
1 כף פפריקה מתוקה
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק
כמון
מלח
3 - 4 כפות שמן
1.5 ליטר מים
למרק בשרי:
1/2 ק"ג בשר שפונדרה חתוך לקוביות
2 עצמות עם מח
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל והפלפל הירוק עד שישחימו מעט.
2. להוסיף את השום ולטגן מעט.
3. להוסיף את הפפריקה, הכמון ופלפל שחור לבצל המטוגן ולערבב על אש נמוכה.
4. להוסיף את העגבניות, להגביה את האש ולערבב למשך דקה.
5. להוסיף לסיר את השעועית, שורש, עלים וגבעולי סלרי, מים כמון ומלח. לכסות ולבשל על אש
גבוהה דקה או שתיים, להנמיך את האש ולבשל שעתיים לפחות. לבדוק מדי פעם אם יש צורך
להוסיף מים. אם רוצים מרק בשרי, להוסיף כעת את המרכיבים הנדרשים.
6. כשהמרק מוכן, להוסיף את אבקת המרק, לבחוש ולבשל שתי דקות נוספות בסוף הבישול אפשר
להוסיף אטריות דקות ולבשל 3 דקות נוספות.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון