הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
חבילת קמח אוסם.
שמנת.
חבילת מרגרינה בלי מלח.
ביצה.
למילוי:
10 תפוחי עץ או משמשים או שזיפים בכמות מקבילה ומרוסקים.
כוס סוכר.
קורט צימוקים.
קורט קינמון.
מעט אגוזים.
פרורי ביסקוויט או לחם.
חלמון ביצה.
אופן ההכנה
את רכיבי הבצק יש ללוש ולהכניס למקרר ללילה (או לפחות לשעתיים).
לרדד את הבצק ולשטח על תבנית.
לפזר פרורי לחם או פרורי בסיקוויט.
לפזר מעל את עיסת הפרי לאחר סינון הנוזלים.
לפרוש את העלה השני של הבצק.
למרוח חלמון ביצה.
לאפות כ-45 דקות בחום בינוני.
מגיש:
מקור: אביבה בר
שתף את המתכון
