חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרובית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לתוספת או לסלטים
כרובית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לתוספת או לסלטים
הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית שלמה
כף שום כתוש
2 כפות דבש (רצוי לחמם מעט במיקרו שיהיה מעט נוזלי)
מעט שמן קנולה
2-3 כפות אבקת מרק
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
בצל גדול
אופן ההכנה
מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים
שוטפים היטב ומסננים.
מפזרים בתבנית חד פעמית
מוסיפים את כל החומרים למעט הבצל על הכרובית ומעסים כך שכל פרחי הכרובית יהיו עטופים.
חותכים את הבצל לטבעות ומפזרים מעל.
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור בחום של כ-150°c למשך כ- 30-40 דק'
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-10 דק'.
פשוט וטעים !!!
בתאבון !!!
מגיש: Mr D
מקור: אישי
שתף את המתכון