הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1 ק"ג קמח רגיל
2 וחצי כפות שמרים יבשים או 1 שמרית או קוביית שמרים
3 כוסות מים (450 מ"ל)
½ כוס סוכר
3 ביצים
1 מרגרינה רכה
מלית:
זיתים
טונה
או כל מה שיש בבית (בשר,ירקות,גבינה....)
ביצה טרופה
אופן ההכנה
1. ללוש את הבצק , לתת לו כשעה לתפוח.
2. לפרוס את הבצק לעלה לקרוץ עיגולים בעזרת כוס , לשים באמצע מלית לסגור את העיגול את החלק המקופל כלפי מטה ולתבנית.
3. התפחה על התבנית של כ 20-30 דקות, להבריש בביצה טרופה.
4 להכניס את התבנית לתנור לחום בינוני כ 20-25 דקות.
5. לקרר ולאכול....אם מספיקים להתקרר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
