הוראות הכנה
מרכיבים
8 פטריות פורטובלו בנוניות
גבינה צהובה 9%
½ קופסת קוטג'
3 כפות סימפוניה שום שמיר
2 כפות גבינת ריקוטה פלפלים
1 כפית שמן
8 ריבועים גבינה בולגרית 5%
מעט פלפל שחור+פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם.
אופן ההכנה
מוצאים את הגבעולים מהפטריות חותכים אותן לריבועים קטנים שמים את כל הבלילה בתוך קערה מערבבים הכל חוץ מהגבינה הצהובה. מתבלים מלח פלפל לפי הטעם. לוקחים תבנים משמנים אותה עם כפית שמן ומניחים את הראשים של הפיטריות על התבנית. שמים בתוך כל פטריה את המלית ומעל חותכים את הגבינה צהובה בגודל של הפטריה ומניחים על הפטריה.
ולאחר מכן מפזרים מעט תבלין של פיצה על כל הפיטריות.
מכניסים לתנור בחום מקסימום ומחכים שהגבינה תהיה שחומה מעט ותתנפח.
משאירים כ ½ שעה.
ואז מחכים שייתקרר ואז אוכלים.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
