הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
1 ק"ג קמח רגיל
2 וחצי כפות שמרים יבשים או 1 שמרית או קוביית שמרים
3 כוסות מים (450 מ"ל)
½ כוס סוכר
3 ביצים
1 מרגרינה רכה
שוקולד "נוטלה"
ביצה
אופן ההכנה
1.ללוש הכל לבצק להניח על משטח מקומח וללוש מעט להעביר להתפחה כ-40 דקות.
2. לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק ל 6 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה ומורחים בממרח נוטלה
3.לגלגל את העלה לגליל
4. לחתוך את הגליל לחצי לאורך ולקלוע כמו צמה אחד בשני ,לחזור על הפעולה עם גליל נוסף ואז לגלגל את שני הגלילים יחדיו.
5.להתפיח בשנית לגודל כפול, למרוח ביצה טרופה.
6.לאפות בתנור בחום בינוני כ 20-25 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
