הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס סוכר
1 כוס אבקת שוקולית
1 כוס קמת תופח
½ כוס שמן
1 כפית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
3 ביצים שלמות
לציפוי: 100 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים יחד היטב את כל חומרי הבצק, מעבירים לתבנית משומנת המיועדת לאפיה
במיקרוגל ומכניסים למיקרוגל לכ-7 דקות בעוצמה רגילה.
אחרי 7 דקות בודקים אם העוגה מוכנה ואם לא מפעילים לדקה - שתיים נוספות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
