הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם נקניק תה פרוס דק
2 מלפפונים כבושים
1 פלפל אדום קלוי וכבוש
3 גבעולי אספרגוס מבושלים קלות
1 כף כרוב כבוש מסונן מהתחמיץ
3 פטריות יער גדולות
½ כפית חרדל
1 כף קטשופ
פלפל שחור
1 כוס מיונז
אופן ההכנה
1. לחתוך את הנקניק לרצועות ברוחב של 4 מ"מ.
2. לחתוך את הירקות הכבושים לרצועות בעובי של 4 מ"מ.
3. לחתוך את האספרגוס לקיסמים בעובי של 4 מ"מ.
4. לחתוך את הפטריות לפרוסות בעובי של 4 מ"מ ואת הפרוסות לקיסמים של 4 מ"מ.
5. לערבב את כל המרכיבים ולהכניס למקרר למשך חצי שעה לפני ההגשה.
להגיש עם לחם פומפרניקל (ראה מתכון)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
