הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינונים
1 גזר
שורש פטרוזיליה
קישוא
בצל
כפית שום כתוש
תבלינים: מלח, פלפל , כמון , קימל
אופן ההכנה
1. חתוכים את הירקות לקוביות קטנות, מחממים שמן בסיר ומטגנים מעט את הירקות(כולל השם).
2. מוסיפים מים 5 כוסות בערך. מוסיפים את התבלינים. ומבשלים עד שהירקות רכים.
3. תוכנים את המרק בעזרת הבלנדר (בלנדר מוט אם יש).
4. מוסיפים מים אם יש צורך עד לסמיכות הרצויה. טועמים ומתקנים את התיבול .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
