חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציץ בשרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מרשימה-מגוון אופציות לשינוי לתוספת לשידרוג. בסיס טוב להרבה אפשרויות כולל לאירועים חגיגיים
קציץ בשרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מרשימה-מגוון אופציות לשינוי לתוספת לשידרוג. בסיס טוב להרבה אפשרויות כולל לאירועים חגיגיים
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1ק"ג תערובת בשרים טחונים עוף הודו ובקר
200 גר' פיסטוקים קלויים ללא מלח קלופים, וקצוצים גס
פפריקה מלח ופלפל על פי הטעם. בנוסף, כף שטוחה בהרט או "ראס אל חנות",
100 גר' משמש יבש קצוץ,
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
4 שיניים שום כתוש.
נייר אלומיניום, סיר רחב
אופציה בצק פילו 3 דפים. חרדל דבש ביחס של 1:1
אופן ההכנה
בקערה מערבבים בקערה את כל החומרים יוצקים העיסה על נייר האלומיניום, מעצבים ומהדקים היטב ליצירת גליל אחיד לאורך וסוגרים היטב. חשוב להקפיד על סגירה מירבית בקווי התפר ובשוליים.
את הגליל המעוצב שמים בסיר השטוח עם מים רותחים ברתיחה עדינה למשך 20 ד'.
מניחים להצטנן. יש אפשרות לאכול כבר כך, פרוס. לשידרוג או גיוון
מניחים את הגליל על עלי הפילו שנמשחו בשמן ומצפים בתערובת של חרדל ודבש מגלגלים ואופים עד להשחמת הבצק. חשוב שהבצק יהא דק ושחום.
ניתן להכין "איטלקי" עם בזיליקום שום ועגבניות. "ערבי" עם הל וצנובר ובצל מטוגן מושחם, "מקסיקני" עם כמון גמבה קצוצה זיתים ותירס, "סיני" עם גי'נג'ר מייפל ושום בבשר מעט סויה. בקיצור ניתן לקחת לכל מקום כיד הדמיון הטובה. בכל מקרה טעים. בתאבון.
מגיש:
מקור: מתכון ביתי
שתף את המתכון