חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטוליני שלוש גבינות ברוטב חסילונים וזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה מוקדש לחבר יקר brאורי בינימיני
טורטוליני שלוש גבינות ברוטב חסילונים וזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה מוקדש לחבר יקר brאורי בינימיני
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת טורטוליני שלוש גבינות
10 חוטי זעפרן
4 כפות מים רותחים
500 גרם חסילונים קלופים ונקיים
רבע כוס יין לבן יבש
מיכל שמנת לבישול
מלח ופלפל שחור
חצי כוס עירית קצוצה
100 גרם חמאה
כף שמן זית
אופן ההכנה
שמים בכוס את הזעפרן והמים הרותחים ומשרים ל 10 דקות
ממסים במחבת את החמאה עם שמן הזית ומטגנים את החסילונים 3. 4. דקות ומעבירים לקערה.
מוסיפים למחבת את היין ומביאים לרתיחה תוך קרצוף הקרקעית בכף עץ.
ומבשלים עד שכמות הנוזלים תצטמצם
מוסיפים את הטורטוליני השמנת והזעפרן עם המים מתבלים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את החסילונים ומבשלים דקה .מוסיפים את העירית הקצוצה מערבבים
ומסירים מהאש ומגישים מייד.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אישי
שתף את המתכון