הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת טורטוליני שלוש גבינות
10 חוטי זעפרן
4 כפות מים רותחים
500 גרם חסילונים קלופים ונקיים
רבע כוס יין לבן יבש
מיכל שמנת לבישול
מלח ופלפל שחור
חצי כוס עירית קצוצה
100 גרם חמאה
כף שמן זית
אופן ההכנה
שמים בכוס את הזעפרן והמים הרותחים ומשרים ל 10 דקות
ממסים במחבת את החמאה עם שמן הזית ומטגנים את החסילונים 3. 4. דקות ומעבירים לקערה.
מוסיפים למחבת את היין ומביאים לרתיחה תוך קרצוף הקרקעית בכף עץ.
ומבשלים עד שכמות הנוזלים תצטמצם
מוסיפים את הטורטוליני השמנת והזעפרן עם המים מתבלים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את החסילונים ומבשלים דקה .מוסיפים את העירית הקצוצה מערבבים
ומסירים מהאש ומגישים מייד.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
