הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
150 גרם גבינה בולגרית (קוביות)
2 שיני שום כתושות
4 גבעולי פטרוזילה, קצוצות דק (ללא גבעול)
אפשרי כף פטרוזילה מיובשת
אין צורך במלח
פלפל גרוס מעט
אופן ההכנה
טורפים את הביצים עם השום הכתוש ופטרוזילה מוסיפים את קוביות הגבינה ומערבבים בעדינות מחממים מחבת גדולה עם שמן קנולה על כל המחבת ומחממים היטב. כשהשמן חם יוצקים את הבלילה.
מטגנים 5 דקות עם מכסה הופכים ומטגנים עוד 5 דקות מהצד השני. מגישים חם.
בתאבון!!!
מגיש:
מקור: פנינה הבולגרייה
שתף את המתכון
