הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט:
3 קולורבי בינוניים, קלופים וחתוכים למקלות דקים ואחידים
50 גרם גבינת "פרמזן", פרוסה לפרוסות דקות בעזרת קולפן
לרוטב:
3-4 כפות מיונז
¼ כוס שמן זית
1-2 כפות מיץ לימון טרי
מלח גרוס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1 הסלט:
שמים את הירקות בקערה ומערבבים. מניחים מעליהם את פרוסות הגבינה.
2. הרוטב:
שמים את המיונז, שמן הזית ומיץ הלימון בכוס ומערבבים היטב. יוצקים על הסלט.
מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עידית חייט
שתף את המתכון
