הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף קטנות
לבלילה:
2 כוסות קמח
1 כף שמן
5 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
3 ביצים
½ כוס מים
3 שיני שום , קלופות וכתושות
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. הבלילה:
שמים בקערה את הקמח, השמן, הדבש, רוטב הסויה, הביצים, שיני השום,המלח והפלפל ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. אם הבלילה סמיכה מדי , מוסיפים מעט מים.
2. הטיגון:
יוצקים לסיר הטיגון את השמן ומחממים. מוסיפים את השוקיים (עדיין ללא הצפוי) לשמן החם. מטגנים עד הזהבה , מוציאים ומניחים על ניר סופג. טובלים את השוקיים בבלילה ומטגנים שנית עד הזהבה.
3. מוציאים על ניר סופג.
4. מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דנה שטיינוול
שתף את המתכון
