חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בבלילת סויה ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט וקל להכנת שוקי עוף מוטגנות.
שוקי עוף בבלילת סויה ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט וקל להכנת שוקי עוף מוטגנות.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף קטנות
לבלילה:
2 כוסות קמח
1 כף שמן
5 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
3 ביצים
½ כוס מים
3 שיני שום , קלופות וכתושות
מלח
פלפל שחור
לטיגון:
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1. הבלילה:
שמים בקערה את הקמח, השמן, הדבש, רוטב הסויה, הביצים, שיני השום,המלח והפלפל ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. אם הבלילה סמיכה מדי , מוסיפים מעט מים.
2. הטיגון:
יוצקים לסיר הטיגון את השמן ומחממים. מוסיפים את השוקיים (עדיין ללא הצפוי) לשמן החם. מטגנים עד הזהבה , מוציאים ומניחים על ניר סופג. טובלים את השוקיים בבלילה ומטגנים שנית עד הזהבה.
3. מוציאים על ניר סופג.
4. מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דנה שטיינוול
שתף את המתכון