חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לשון בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון עם מס' שלבים ממש לא מסובכים, המאמץ כדאי. פשוט ללקק את האצבעות brשיהיה בהצלחה.
לשון בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון עם מס' שלבים ממש לא מסובכים, המאמץ כדאי. פשוט ללקק את האצבעות brשיהיה בהצלחה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
1 קופסת פיטריות
2 כפות מרק עוף
שמן
1 כפית מחוקה כורכום
1 כפית פלפל שחור
לשון בקר
אופן ההכנה
השלב הראשון:
מפשירים את הלשון ומכניסים לתוך סיר לחץ. מוסיפים מים עד לכיסוי הלשון ומבשלים במשך שעה מהרתיחה.
השלב השני:
אחרי שמוציאים את הלשון מסיר הלחץ, יש לקלוף את העור (אל תידאגו זה מיתקלף בקלות)לאחר מכן חותכים את הלשון לפרוסות (כל אחד לפי העובי שהוא אוהב).
שלב שלישי ואחרון:
מטגנים בצל בסיר עד להזהבה, מוסיפים את פרוסות הלשון שחתכנו. מרתיחים מים בקומקום ויוצקים על הלשון עד לכיסוי. מוסיפים את הכורכום, מרק עוף ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את קופסת הפיטריות מערבבים שוב. עכשיו מה שנותר זה לחכות שהרוטב יסמיך בערך 30 דק' על אש בינונית והלשון מוכנהן ויוצאת רכה כמו חמאה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון