הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני
1 קופסת פיטריות
2 כפות מרק עוף
שמן
1 כפית מחוקה כורכום
1 כפית פלפל שחור
לשון בקר
אופן ההכנה
השלב הראשון:
מפשירים את הלשון ומכניסים לתוך סיר לחץ. מוסיפים מים עד לכיסוי הלשון ומבשלים במשך שעה מהרתיחה.
השלב השני:
אחרי שמוציאים את הלשון מסיר הלחץ, יש לקלוף את העור (אל תידאגו זה מיתקלף בקלות)לאחר מכן חותכים את הלשון לפרוסות (כל אחד לפי העובי שהוא אוהב).
שלב שלישי ואחרון:
מטגנים בצל בסיר עד להזהבה, מוסיפים את פרוסות הלשון שחתכנו. מרתיחים מים בקומקום ויוצקים על הלשון עד לכיסוי. מוסיפים את הכורכום, מרק עוף ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את קופסת הפיטריות מערבבים שוב. עכשיו מה שנותר זה לחכות שהרוטב יסמיך בערך 30 דק' על אש בינונית והלשון מוכנהן ויוצאת רכה כמו חמאה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
