עוגה טעימה ומהירה מאוד להכנה , יש אפשרות לשדרג את העוגה בכל מיני צורות. br לדוגמא להוסיף אגוזים , צימוקים , יש אשפרות להפוף את העוגה לעוגת שוקולד ע"י כך שנוסיף br לה קקאו , שוקולית , ונס קפה , brיש אפשרות להוסיף קרמים למינהם ופירות , בקיצור עוגה שממנה אפשר לעשות כל עוגה brשרק נבחר .
|
|
|
|
עוגה טעימה ומהירה מאוד להכנה , יש אפשרות לשדרג את העוגה בכל מיני צורות. br לדוגמא להוסיף אגוזים , צימוקים , יש אשפרות להפוף את העוגה לעוגת שוקולד ע"י כך שנוסיף br לה קקאו , שוקולית , ונס קפה , brיש אפשרות להוסיף קרמים למינהם ופירות , בקיצור עוגה שממנה אפשר לעשות כל עוגה brשרק נבחר .
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
¾ כום שמן
2 כוסות מיץ תפוזים סחוט
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית אבקת סוכר
תמצית וניל
1 כוס קוקוס
5 ביצים
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים
1. מחממים תנור ל - 180°c.
2. מקציפים את החלבונים הקצפה מלאה עם 1 כוס סוכר.
3. בוחשים את החלמונים עם כל החומרים הנותרים למעט המים, שכוס אחת אנחנו מוסיפים מיד ואת השניה בהדרגה עד שנוצרת בלילה סמיכה אך לא מאוד .
4.תחילה מעבירים מעט קצף חלבונים לתערובת החלמונים כדי לדלל אותה ואח"כ מעבירית את הבלילה המדוללת של החלמונים בהדרגה לקצף של החלבונים ומקפלים בצורת עטיפה מלמטה למעלה .
5. מתאים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או/ 3 תבניות "אינגליש קיק" / תבנית מרובעת
אין צורך לשמן את התבניות.
6. מכניסים לתנור שחום מראש ואופים 40 דקות (180°c).
בתאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
