חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני במלוי גבינה וירקות אנטיפסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת וחגיגית. למרות ההכנה הארוכה יחסית- התוצאה מצדיקה את המאמץ.
קנלוני במלוי גבינה וירקות אנטיפסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מיוחדת וחגיגית. למרות ההכנה הארוכה יחסית- התוצאה מצדיקה את המאמץ.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת קנלוני צדפות או רגיל (250 גרם)
לירקות:
2 זוקיני ירוק או 2 קישואים בינוניים, חתוכים לקוביות קטנות
2 פלפלים אדומים , או כתומים, בינוניים , חתוכים לקוביות קטנות
1 שומר, חתוך לקוביות קטנות
צרור אספרגוס, מאודה במים כ-3 דקות
¼ כוס שמן זית
1 כף שטוחה מלח גס
2 ענפי טימין
לקישוט:
50 גרם גבינת "צ'דר", מגורדת (לא חייבים)
לרוטב הבשמל:
100 גרם חמאה
¾ כוס (100 גרם) קמח
1 גביע (750 גרם) גבינה לאפייה 5%
1 כוס חלב
½ כפית אגוז מוסקט טחון
100 גרם (1/5 חבילה) גבינה כנען 5%
מלח ופלפל
הכלים:
תבנית פיירקס בינונית
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה ל-200°c. מערבבים בקערה את כל הירקות עם שמן הזית, מלח ועלי טימין. מעבירים לתבנית ואופים בתנור כ-20 דקות או עד הזהבה. מוציאים מן התנור ומניחים בצד.
2. מורידים את חום התנור ל- 180°c. מחממים סיר גדול מלא במים עם כפית מלח ומבשלים את הקנלוני לפי הוראות היצרן.
3. לבשמל: ממיסים חמאה בסיר קטן ומוסיפים קמח ומחממים יחד , תוך ערבוב מתמיד, כדקה. מוסיפים חלב ומביאים לרתיחה, תוך כדי הקצפה קלה כדי למנוע גושים. מורידים מן האש, מתבלים במלח ופלפל , מוסיפים את הגבינה לאפייה ואגוז מוסקט. מוסיפים (חוץ מהאספרגוס) את הירקות ל-2/3 מכמות הבשמל. לבשמל שנותר מוסיפים את גבינת הכנען. מצננים לטמפרטורת החדר.
4 משמנים תבנית אפייה. ממלאים את הקנלוני בבשמל עם הירקות ומניחים את האספרגוס לאורכו. מניחים בתבנית ויוצקים מעל את הבשמל עם גבינת הכנען. מקשטים בגבינת צ'דר מגורדת (אם רוצים)ואופים בתנור שחומם מראש (180°c) במשך כ-15 דקות.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני השף הלבן
שתף את המתכון