הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים חתוכים
3 בטטות חתוכות
3 גזרים חתוכים לפרוסות
1 תפוח אדמה חתוך
1 עגבניה חתוכה
רסק עגבניות
שמנת לבישול
מים
סוכר
2 כפיות פפריקה מתוקה
כמון
א. מרק
מלח, פלפל
אופן ההכנה
לטגן את הבצל, להוסיף את הירקות החתוכים (חוץ מהעגבניה) לטגן כמה דקות, להוסיף את העגבניה לטגן עוד 2 דקות. לכסות את הירקות במים, להרתיח. להנמיך את האש, לערבב חצי כוס מים ורסק להוסיף לירקות, לתבל, לבשל עד שכל הירקות רכים, לטחון, להחזיר את המרק לאש, להוסיף שמנת, לבדוק טעמים, להגיש.
מגיש:
מקור: הבלוג של ניקי ב
שתף את המתכון
