חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה מדהימה וללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלה להכנה ויצאת מעולה.
עוגת גבינה מדהימה וללא גלוטן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קלה להכנה ויצאת מעולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף אינסטנט וניל
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 ק"ג גבינה לבנה
3 כפות קורנפלור
קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה
מחממים תנור אפייה לחום גבוה (250 מעלות)
מקציפים 6 חלבונים עם 1 כוס סוכר.
מערבבים את הגבינה הלבנה, 6 חלמונים בקערה.
מערבבים את הקורנפלור, האינסטנט וקליפת הלימון.
מחברים את הגבינה עם החומרים היבשים ומערבבים עם מיקסר. מוסיפים את התערובת לחלבונים בתנועות קיפול.
מעבירים את הכל לתבנית עגולה משומנת.
מכניסים את העוגה לתנור מעל תבנית מלאה במים, בהתחלה למשך 8-10 דקות עד שמיתקבלת שכבה עליונה חומה, ולאחר מכן מורידים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד כחצי שעה.
ניתן לשדרג את העוגה עם שכבת קצפת מעל.
מגיש: מאיה ניסן מנדלקרן
מקור:
שתף את המתכון