הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף אינסטנט וניל
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 ק"ג גבינה לבנה
3 כפות קורנפלור
קליפת לימון מגורדת
אופן ההכנה
מחממים תנור אפייה לחום גבוה (250 מעלות)
מקציפים 6 חלבונים עם 1 כוס סוכר.
מערבבים את הגבינה הלבנה, 6 חלמונים בקערה.
מערבבים את הקורנפלור, האינסטנט וקליפת הלימון.
מחברים את הגבינה עם החומרים היבשים ומערבבים עם מיקסר. מוסיפים את התערובת לחלבונים בתנועות קיפול.
מעבירים את הכל לתבנית עגולה משומנת.
מכניסים את העוגה לתנור מעל תבנית מלאה במים, בהתחלה למשך 8-10 דקות עד שמיתקבלת שכבה עליונה חומה, ולאחר מכן מורידים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים עוד כחצי שעה.
ניתן לשדרג את העוגה עם שכבת קצפת מעל.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
