הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
7 כפות סוכר
2 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס חלב
גוש קטן של חמאה
אופן ההכנה
בסיס:
מחממים אתהתנור לחום בינוני - 180 מעלות.
מקציפים 4 חלבונים עם 4 כפות סוכר. מערבבים 4 חלמונים עם הקקאו והקורנפלור, ומוסיפים לחלבונים בתנועת קיפול.
לאפות כ- 20 דקות. (אפשר להרטיב את העוגה עם חצי כוס נס קפה ללא חלב).
מחכים שהעוגה תתקרר.
שכבה לבנה:
מקציפים לקצף קשה את השמנת עם 1 כף סוכר ומורחים על העוגה כשהיא קרה.
מוס שוקולד:
ממיסים את השוקולד המריר עם החלב (אפשר גם במיקרוגל), וכשהשוקולד עדיין חם מוסיפים לו גוש קטן של חמאה עד שתימס לחלוטין. מפרידים 2 ביצים, ואת החלמונים טורפים היטב ומוסיפים לשוקולד לאט ותוך כדי בחישה. מקציפים 2 חלבונים עם 2 כפות סוכר, מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בתנועת קיפול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
