חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות אישיות משמרים במלוי גבינה , צימוקים ופירורי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות טעימות וקלות להכנה. מתאימות לאכילה בלווי לקפה או תה.
עוגיות אישיות משמרים במלוי גבינה , צימוקים ופירורי גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות טעימות וקלות להכנה. מתאימות לאכילה בלווי לקפה או תה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח מנופה
45 גרם שמרים טריים
6 ביצים
1 כוס חלב
¼ כפית מלח
½ כוס (100 גרם) סוכר
1 חבילה (100 גרם) חמאה , בטמפרטורת החדר
למילוי:
1 גביע (750 גרם) גבינה לאפייה 5%
2/3 כוס (125 גרם) סוכר
4 כפות פודינג וניל
½ כוס צימוקים בהירים קטנים
½ חבילה (250 גרם) גבינה "כנען" 5%
אופן ההכנה
הבצק:
מכניסים את כל חמרי הבצק (חוץ מן החמאה) לתוך קערת מיקסר. משתדלים להכניס את המלח בנפרד מן השמרים ולא בקרבתם. מפעילים את המיקסר על פונקצית לישה במהירות נמוכה עד ליצירת בצק אחיד וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים מעט חלב. חותכים את החמאה לקוביות קטנות ומוסיפים בכל פעם 2 קוביות , תוך כדי לישה עד קבלת בצק אחיד וחלק. ממשיכים ללוש כ 2 דקות , מעבירים לקערה משומנת מעט ומכסים בניילון נצמד.
מחממים את תנור האפייה לחום בינוני (160°c) ומשמנים את תבניות ה"מאפינס".
למלוי:
מקציפים קלות את הגבינה לאפייה בקערה, יחד עם הסוכר ופודינג הוניל, עד שהתערובת מסמיכה מעט. מפוררים את גבינת "כנען" לתוך התערובת ומוסיפים את הצימוקים . מקפלים את התערובת עד קבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חצי למלבן דק מאד בעובי 3 מ"מ. מורחים על כל מלבן בצק מחצית מכמות המלוי ומקפידים להשאיר ½1 ס"מ בצק נקי בשוליים. מקפלים את הבצק מן הצלע הארוכה , כך שתיווצר גלילה ארוכה ודקה. חותכים לקטעים באורך 3 ס"מ ומניחים כל קטע בעמידה בתוך תבנית ה"מאפינס". משאירים להתפחה 20 דקות ואח"כ מכניסים לתנור
(160°c) לאפייה למשך כ-25 דקות או עד שהבצק מזהיב.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני השף הלבן
שתף את המתכון