חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצאי פלפלים אפויים, במלוי גבינה לאפייה וגבינת כנען
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל חלבי המשלב ירקות וגבינות. brמתאים לאירוח בסגנון מזנון חופשי או כמנה בארוחה חגיגית.
חצאי פלפלים אפויים, במלוי גבינה לאפייה וגבינת כנען
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל חלבי המשלב ירקות וגבינות. brמתאים לאירוח בסגנון מזנון חופשי או כמנה בארוחה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פלפלים אדומים ו/או צהובים, קטנים במיוחד
2/3 גביע (500 גרם) גבינה לאפייה 5%
½ חבילה (250 גרם) גבינה "כנען" 5%
2 חלמונים
צרור טימין טרי או כף טימין יבש
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מחממים את תנור האפייה לחום גבוה (200°c) ומשמנים תבנית התנור בשמן (מומלץ שמן זית) מערבבים יחד את הגבינה לאפייה, גבינת "כנען" מפוררת, חלמונים, וטימין. מתבלים במלח ופלפל.
2. חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים את הפנים מן הגרעינים הקטנים. ממלאים את שני החצאים במלית. מסדרים בתבנית ואופים (200°c) במשך 10 עד 12 דקות או עד שמזהיבים לגמרי.
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון