1. תבשיל אורז זה עובר תהליך ממושך מפני שכך הוא הופך בריא יותר br לאנשים אשר יש להם נטייה להיפגע מעומס עמילנים בעיקר בפרקי הידיים br2. תהליך ההשרייה הוא בן 24 שעות אשר בהן חוזרים ושוטפים את העמילן מגרגרי האורז, כל אחד לבחירתו brכמות הפעמים אשר הוא/היא יבחר לבצע את ההשרייה והשטיפות br3. והכי הכי בשיטת האידוי הזו האורז יוצא " אחד אחד " br
|
|
|
|
1. תבשיל אורז זה עובר תהליך ממושך מפני שכך הוא הופך בריא יותר br לאנשים אשר יש להם נטייה להיפגע מעומס עמילנים בעיקר בפרקי הידיים br2. תהליך ההשרייה הוא בן 24 שעות אשר בהן חוזרים ושוטפים את העמילן מגרגרי האורז, כל אחד לבחירתו brכמות הפעמים אשר הוא/היא יבחר לבצע את ההשרייה והשטיפות br3. והכי הכי בשיטת האידוי הזו האורז יוצא " אחד אחד " br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז ( רצוי מהסוג האורז הארוך מהאהוב עליכם)
4 כוסות מים
מלח
לקישוט:
100 גרם שקדים מולבנים
בצל גדול קצוץ
50 גרם צימוקים בהירים
סיר
מסננת
מחבת
כף עץ
אופן ההכנה
1. משרים את האורז יום לפני, מסננים
2. משרים בשנית את האורז במים רותחים לחצי שעה, מסננים
3. מעבירים את האורז לסיר עם 4 כוסות מים, מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מסננים
4. מחזירים את האורז לסיר מתבלים במלח, מכסים במגבת בד ומאדים כ-15 דקות
5. במקביל מטגנים את הבצל להשחמה קלה, מוסיפים את השקדים והצימוקים מערבבים קלות למיזוג טעמים
6. מעבירים את האורז לצלחת הגשה, מעטרים בתערובת הבצל ומגישים
7. בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
