הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון (אפשר ½ בשר ½ הודו)
1 בצל קצוץ
3-4 שיני שום כתושות
¼ כוס כוסבורה טריה קצוצה
¼ כוס פטרוזיליה טריה קצוצה
¼ כוס שמיר טרי קצוץ
תפו"א או קישוא מגורר דק
3 כפות פירורי לחם או 2 פרוסות לחם ,להרטיב ,לסחוט היטב ולפורר
1 כף פפריקה מתוקה
½ כף כורכום
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1כף תבלין לקציצות
¼ כפית קינמון
1 כף סולת
1 ביצה
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים מלבד הבצל והמלח שיש להוציא לסחוט מהם את הנוזלים.
יוצרים קציצות ומטגנים עד שמשחימות בכל הצדדים.
מסדרים אותם בתבנית יפה ומכינים רוטב אדום (2 כפות רסק עגבניות קמצוץ קינמון מלח ופלפל שחור וגבעול סלרי פרוס) להכניס לתנור ½ שעה ב 180°c .
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
