הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב (אני מכניסה אותו להקפאה כמה ימים לפני הבישול.יום לפני כן מפשירה אותו).
500 גר בשר טחון בקר
1קופסת כרוב כבוש
1רסק עגבניות קטן
½ כוס אורז
מעט קבנוס מעושן
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
לקלוף את העלים של הכרוב, את העלים הקטנים להניח בצד. לבשר להוסיף את האורז וביצה מלח פלפל, לערבב. לקחת עלה לשים כף גדולה של הבשר ולגלגל את העלה. כך למלא את כל עלי הכרוב. את העלים הקטנים לקצוץ להניח בתחתית הסיר,ועליהם את העלים הממולאים. לפזר את הכרוב הכבוש מעל, את הקבנוס ואת הרסק להוסיף מים מלח פלפל. לבשל כשעה ,להכין רביכה משמן וקמח לשפוך מעל לבשל עוד כחצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
