הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' דלעת חתוכה לקוביות בנוניות
כ-10 גזרים בנונים קלופים וחתוכים לקוביות
2 בטטות חתוכות לקוביות
1 תפ"א גדול
1 בצל גדול חתוך לקוביות
2 כפות מרק עוף פרווה
כ-2 ליטר מים (בהתאם לסמיכות המרק הרצויה)
2 כפות שמן רגיל
מלח , פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם השמן עד לשקיפות . מוסיפים את הדלעת ולאחר 5 דקות את שאר הירקות
בוחשים במשך 5 דקות נוספות מוסיפים את המים וכשרותח, מנמיכים את האש ומוסיפים את אבקת המרק.
כאשר הירקות מתרככים מוציאים כשתי כפות מהתערובת לתוך כלי צדדי ומרסקים את תכולת הסיר עם בלנדר מוט או בבלנדר לתערובת חלקה.
בהתאם לסמיכות המתקבלת, מחליטים אם להוסיף עוד מים חמים.
מתבלים עם פלפל ומלח ומחזירים לסיר את מה שהשארנו בצד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
