חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תערובת לריכוך סטייקים ובשר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מכינים מראש את התערובת הזו , אורזים בקופסאות קטנות ומקפיאים לשמירה לשעת הצורך.
תערובת לריכוך סטייקים ובשר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מכינים מראש את התערובת הזו , אורזים בקופסאות קטנות ומקפיאים לשמירה לשעת הצורך.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פרי פפאיה במשקל 1/2 ק"ג בערך
¾ כוס שום
½1 כפות מלח
1 כף סוכר
½1 כפות מונוסודיום גלוטמט (לא הכרחי)
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את הפפאיה ולחתוך לקוביות. להשתמש בכל הפרי: גרעינים, קליפה וציפה. את
הפטוטרת לזרוק.
2. להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולעבד למחית חלקה ככל האפשר. להשאיר במעבד מזון
למשך שעה ושוב לעבד.
3. למרוח על סטייק בקר (צלעות) משני הצדדים. להניח סטייק על-גבי סטייק ולהכניס למקרר
למשך 12 שעות - חובה!
4. ראה הקדמה.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון