הוראות הכנה
מרכיבים
4 כנפי עוף
4 גזרים קלופים ופרוסים
3 קישואים קלופים ופרוסים
1 בצל
¼ דלעת חתוכה
½ צרור פטרוזיליה קשור
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כפית כמון
1 כף חויאג' למרק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מניחים את העוף בסיר ומכסים במים. מרתיחים ומוציאים את השומן שמצטבר למעלה.
2. מוסיפים את כל הירקות והתבלינים ומכסים במים.
3. מרתיחים על אש גבוהה. אחרי רתיחה מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה שעה-שעה וחצי.
(את הפטרוזיליה אפשר להוציא או להשאיר במרק לפי הטעם)
מגיש:
מקור: אמא שרה
שתף את המתכון
