חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק פילפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מיוחד , שניתן "לצבוע" בצבעים שונים בהתאם לסוג הפילפלים שבחרתם לבשל. br(לפי התמונה השתמשתי בפילפלים ירוקים)
מרק פילפלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מיוחד , שניתן "לצבוע" בצבעים שונים בהתאם לסוג הפילפלים שבחרתם לבשל. br(לפי התמונה השתמשתי בפילפלים ירוקים)
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
1 בצל קצוץ
4 שני שום
מלח
5 פילפלים (ירוקים/צהובים/אדומים) קלויים וקלופים
1 פלפל חריף קצוץ
1 כוס חלב
1 שמנת מתוקה
תוספת :
עירית קצוצה/קרוטונים
שמנת חמוצה
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה בסיר ,מוסיפים את הבצל ומטנים עד הזהבה קלה ומוסיפים שום ,מלח ומטגנים כחצי דקה.
2. מוסיפים את הפלפלים הקלויים ופילפל חריף ומטגנים כ 3 דקות , מעבירים את התערובת למעבד וטחנים עד לקבלת משחה ומחזירים לסיר ומוסיפים חלב ושמנת ומביאים לרתיחה , מנמיכים את הלבה לעוד כ 5 דקות עד להסמכה .
3. יוצקים לקערה ומפזרים מעט עירית קצוצה ,מניחים במרק כף שמנת חמוצה.
מגיש: ira masler
מקור: שף חי דוד (עם שינוים קלים)
שתף את המתכון