הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי:
צרור פטרוזיליה
1/3 אצבע מרגרינה בטמפרטורת החדר
3 שיני שום כתושות
לשניצלים:
2 חזה עוף
2 ביצים טרופות
כוס פרורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
להכנת המילוי:
1. קוצצים את הפטרוזיליה, מוסיפים את השום הכתוש והמרגרינה ומערבבים. מניחים בצד ומכינים את העוף.
להכנת השניצלים:
1. פורסים את חזה העוף לשניצלים עבים, ויוצרים חריץ באורך שליש מאורך השניצל בעומק חצי מעובי נתח העוף. עם סכין חד, יוצרים כיס מכל צד של החריץ באמצע עובי נתח העוף.
2. ממלאים את הכיסים במילוי שהוכן מראש (ביד או עם כפית).
3. טובלים כל נתח עוף ממולא משני הצדדים קודם בביצים הטרופות (עם מלח ופלפל לפי הטעם) ואחר בפרורי הלחם ומטגנים עד הזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
