חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינת שמנת ו"פררו רושה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה וקיבלה הרבה מחמאות!
עוגת גבינת שמנת ו"פררו רושה"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה וקיבלה הרבה מחמאות!
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ –משומנת
לבסיס:
250 גרם עוגיות חמאה-טחונות
50 גרם אגוזי מלך –טחונים גס
100 גרם חמאה –מומסת
לעוגה:
750 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי (עשיתי עם סקי 5% ויצא מאוד שמן-לדעתי זה מספיק)
1 גביע שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
5 ביצים
10 כדורי פררו רושה
לציפוי:
2 גביעים שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
6 כדורי פררו רושה חצויים.
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל- 160°c. מערבבים בקערית את מרכיבי הבסיס ומהדקים היטב לתחתית התבנית. מכסים ושולחים למקפיא ל 15 דקות.
2. שמים בקערת מערבל את הגבינה, שמנת והסוכר ומערבלים דקה. תוך טריפה רצופה מוסיפים את הביצים אחת אחת לקבלת בלילה אחידה.
3. מוציאים את התבנית ויוצקים את הבלילה לתבנית ומפזרים את כדורי השוקולד לתוך הבלילה.
4. לוקחים תבנית גדולה ויוצקים לתוכה ליטר מים חמים ובתוכה את התבנית עם העוגה ואופים שעה ורבע. העוגה תזהיב מעט ותהיה מעט רוטטת ואז מפרידים אותה עם סכין רטובה מדפנות התבנית.
5. מערבבים שמנת חמוצה עם הסוכר ומורחים שכבה אחידה על העוגה מוצאים את העוגה מהתבנית עם המים ומצצנים העוגה בתנור כבוי.
6. כאשר בטמפ' חדר מכסים בניילון נצמד ליממה.
7. לפני ההגשה מעטרים בחצאי "פררו רושה" מעל.
מגיש: אורלי שחר
מקור:
שתף את המתכון