הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב:
2 כפות רכז רימונים
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שטוחות דבש
1 כוס שמן זית
2 כפיות שטוחות מלח גס
2 כפיות שטוחות פלפל שחור גרוס טרי
לסלט:
10 צנוניות קטנות, פרוסות
2 כוסות עלי פטרוזיליה
1 כוס עלי ארוגולה
2 כוסות גרגירי רימונים
20 שקדים קלויים, קצוצים גס
אופן ההכנה
1. הרוטב:
שמים בצנצנת את רכז הרימונים, מיץ הלימון, הדבש, שמן הזית, המלח והפלפל. סוגרים ומנערים היטב.
2. הסלט: שמים בקערה את הצנוניות, עלי הפטרוזיליה, עלי הבזיליקום, עלי הארוגולה, ו- ½ מכמות גרגירי הרימונים (1 כוס) ומערבבים.
3. ההגשה: רגע לפני ההגשה, יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים. מפזרים מעל את שאר גרגירי הרימונים ומעליהם מפזרים את השקדים הקלוים.
בתיאבון!.
מגיש:
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון
