חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז חגיגי עם דלעת צימוקים ופיסטוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה זו יכולה להיות התוספת המתאימה לדג לוקוס br החגיגי (על קונפי שומר וזעפרן - ראה מתכון קודם)
אורז חגיגי עם דלעת צימוקים ופיסטוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה זו יכולה להיות התוספת המתאימה לדג לוקוס br החגיגי (על קונפי שומר וזעפרן - ראה מתכון קודם)
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
1 בצל גדול, קלופ וקצוץ
1 כוס (150 גרם) דלעת, חתוכה לקוביות קטנות
10 פרוסות דלעת (במשקל כולל של 150 גרם), חתוכות
3 כוסות אורז פרסי, שטוף ומסונן
1 כוס צימוקים לבנים
2 כפיות מלח גס
1 כפית פלפל שחור
5 כוסות מים רותחים (למתכון פרווה, או ציר עוף-בשרי)
להגשה:
1 כוס פיסטוקים קלויים וקלופים
אופן ההכנה
1. יוצקים את שמן הזית לסיר גדול ומחממים. מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות עד שקיפות. מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עוד 5 דקות. מוציאים את הבצל והדלעת לצלחת ומניחים בצד.
מסדרים את פרוסות הדלעת בתחתית הסיר ומטגנים 2 דקות מצד אחד. הופכים לצד השני ומניחים מלמעלה מחצית מכמות האורז , את הצימוקים, את הבצל והדלעת המאודים, מתבלים במלח ופלפל. מסדרים מלמעלה את שארית האורז, הצימוקים, הבצל והדלעת. יוצקים את הנוזלים (מים רותחים - פרווה, או ציר עוף-בשרי)פנימה ומביאים לרתיחה עדינה. מנמיכים את להבת הכיריים לנמוכה מאד, מכסים ומבשלים 20 דקות. מכבים את להבת הכיריים ומשאירים מכוסה עוד 5 דקות.
3. ההגשה:
הופכים על קערת הגשה יפה ומקשטים בפיסטוקים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון