הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג עלי בייבי תרד
1 בצל סגול בינוני
2 מלפפונים חתוכים גס
1 חופן פקאן סיני, קצוץ
1 חופן חמוציות
2 אבוקדו קלופים ופרוסים
2 תפוחי עץ ירוקים , פרוסים (או אגסים, או אפרסמונים)
גבינת "פרמזן" מגורדת לקישוט ( לא חובה, בלי הגבינה הסלט "פרווה")
לרוטב:
1 כוס שמן זית
½ כוס סילאן (או דבש)
2 כפות רכז רימונים
2 שיני שום כתושות
1 כפית חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הסלט.
משקשקים בצנצנת סגורה את כל חומרי הרוטב.
לפני ההגשה מטפטפים מעט מן הרוטב על הסלט, מקפיצים לערבוב ומגישים מיד!
אפשר לגרד מעט גבינת "פרמזן" על הסלט לפני ההגשה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
