הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם גבינה לבנה תצי אחוז
5 ביצים
½ כוס סוכר ו-7 שקיות סוכרזית
4 כפות קורפלור
חבילת אינסטנט פודינג וניל
סוכר וניל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל- 170°c .
להפריד את הביצים להקציף את החלבון להוסיף לו את ½ כוס הסוכר.
בקערה נפרדת לערבב את הגבינה והסוכרזית. להוסיף את 4 כפות הקורנפלור ואת חבילת אינסטנט פודינג בטעם וניל. מי שרוצה יכול להוסיף גם סוכר וניל , לערבב היטב . להוסיף לתערובת את הקצף לערבב. לשמן תבנית פירקס בנונית רצוי עם ספרי שמן, לצקת להחליק.
לאפות ( 170°c ) במשך כ-30 דקות . לא להוציא מהתנור עד שהעוגה תתקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
