הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף מבושל במרק עוף
½ ק"ג פול ירוק טרי
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
3 שיני שום כתושים
½ כפית כמון
1/3 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון
אופן ההכנה
1. לקלוף את הפול ולבשל במים ומלח עד שיתרכך. לסנן.
2. לחתוך את העוף לרצועות בעובי 5 מ"מ ובאורך של לא יותר מ - 4 ס"מ.
3. לערבב בקערה את הפול, העוף והפטרוזיליה.
4. להכניס לצנצנת את השמן, מיץ הלימון, כמון, מלח, פלפל שחור והשום, לסגור ולנער היטב עד לקבלת וינגרט סמיך.
5. לצקת את הוינגרט על הסלט, לערבב, להמתין 10 דקות לערבב שוב ולהגיש.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
