הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה קלופים, מגורדים דק
1 בטטה קלופה, מגורדת דק
5 שיני שום , כתושות
כ-1 כוס פירורי לחם
1 ענף רוזמרין , קצוץ דק
1 כוס טחינה גולמית
מלח, פלפל לבן
שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה
1 מערבבים יחד תפוחי אדמה ובטטה מגורדים, שיני שום כתושות, רוזמרין וטחינה גולמית לעיסה אחידה.
2. מוסיפים פירורי לחם בהדרגה ומערבבים עד קבלת תערובת במרקם נוח לעיבוד.
3. מתבלים במלח ופלפל לבן.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק.
5. מגלגלים את התערובת לכדורים בגודל כדור פינג פונג ומטגנים בשמן עמוק חם משני הצדדים, עד להזהבה.
6. מוציאים עם כף מחוררת לצלחת עם נייר סופג. משהים כדקה לספיגת טעמים ומגישים חם.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף עופר סעדי קניזי
שתף את המתכון
