הוראות הכנה
מרכיבים
7-8 תפו"א בינוניים
1-2 בטטה
סלסילת פטריות שמפיניון
שמן זית, בנדיבות
1 כף טימין
7 שיני שום, פרוסות דק
פלפל חריף
פלפל שחור - 4 העונות
מלח
אבק מרק עוף
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לחתוך את תפו"א הבטטה והפטריות לקוביות להניח בקערה, ובקערה נפרדת את שמן הזית, השום, הטימין, מלח פלפל ואבקת מרק - לערבב היטב וליצוק מעל.
להעביר לתבנית חד פעמית/חסינת חום לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור (200°c) ולאפות במשך ½1 שעות. לאחר ½1 שעות להוריד את נייר האלומיניום ולאפות ½ שעה נוספת...
בתיאבון...
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון
