חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב טעמים מנצח
תפו"א בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב טעמים מנצח
הוראות הכנה
מרכיבים
7-8 תפו"א בינוניים
1-2 בטטה
סלסילת פטריות שמפיניון
שמן זית, בנדיבות
1 כף טימין
7 שיני שום, פרוסות דק
פלפל חריף
פלפל שחור - 4 העונות
מלח
אבק מרק עוף
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לחתוך את תפו"א הבטטה והפטריות לקוביות להניח בקערה, ובקערה נפרדת את שמן הזית, השום, הטימין, מלח פלפל ואבקת מרק - לערבב היטב וליצוק מעל.
להעביר לתבנית חד פעמית/חסינת חום לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור (200°c) ולאפות במשך ½1 שעות. לאחר ½1 שעות להוריד את נייר האלומיניום ולאפות ½ שעה נוספת...
בתיאבון...
מגיש: מורן אוחנה
מקור: אני
שתף את המתכון