הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פסטה
500 גרם שריפס מנוקים עם זנב
3 שיני שום קצוצות דק
4 פרוסות נקניק שינקן מעושן חתוך לרצועות דקות
קופסה של שמנת מתוקה
חצי בצל קצוץ דק מאוד
50 גרם חמאה
כחצי כפית עלי טימין טריים
בזיליקום טרי קצוץ
גבינת פרמז'ן משובחת
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח לדרגת "אל דנטה".
באותו זמן מחממים במחבת את החמאה ומטגנים את הבצל הטימין והשינקן כ 2 דקות , מוסיפים את השום ומתגנים עוד כ 1 דקה, מוסיפים את השרימפס וממשיכים מלטגן 1-2 דקות ומוסיפים את השמנת המתוקה, מתבלים במלח ופילפל לפי הטעם ובמעט אגוז מוסקט. מסמיכים את הרוטב על אש גבוהה כ 3 דקות ומוסיפים את הפסטה למחבת מערבבים היטב כדקה ומגישים. על כל מנה מפזרים מעט בזיליקום וקילופי פרמז'ן.
ממולץ לשתות יחד עם המנה יין לבן גוורצטרמינר מצונן.
בתאבון.
מגיש:
מקור: מתכון אישי
שתף את המתכון
