חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים - טבעוני - מדהים!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפים ממולאים, צמחוני טבעוני - נפלא!! br
פלפלים ממולאים - טבעוני - מדהים!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפים ממולאים, צמחוני טבעוני - נפלא!! br
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 פלפלים (אפשר 3-4 צבעים, כלבבכם)
חצי כוס אורז מלא (להשרות במים מספר שעות)
כוס קינואה
כוס דלעת חתוכה לקוביות קטנות
בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס חמוציות מיובשות
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום קצוצות
מלח פלפל לפי הטעם
1/4 כפית בהרט (או קינמון)
תאנה יבשה קצוצה
2 שזיפים מיובשים קצוצים
לרוטב:
בצל קצוץ
3 עגבניות מרוסקות
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
מלח פלפל
מעט שמן זית לטיגון/אידוי הבצל
פפריקה (או גראם מסאלה) לפי הטעם
2 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה
מבשלים את האורז היטב עד שמוכן
מבשלים את הקינואה (כמו שמבשלים אורז)
מעבירים לקערה ומוסיפים את כל יתר המרכיבים ומערבבים היטב
ממלאים את הפלפלים עד הסוף. דחוס.
לרוטב:
מטגנים-מאדים את הבצל בשמן
מותבלים בפפריקה ומלחפלפל
מוסיפים את יתר החומרים לרוטב
מסדרים את הפלפלים בתבנית חסינת אש
ויוצקים את הרוטב מעליהם
אפשר ורצוי להזליץ מהרוטב על הפלפלים ואח"כ לסגור עם המכסים של הפלפלים
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בחום גבוה (200 מעלות) כשעתיים
מומלץ!
טעים בטרוף, בריא ואפילו לא עתיר קלוריות!
מגיש:
מקור: עדי
שתף את המתכון