הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
½ כוס עדשים חומות
½4 כוסות מים
½1 כפיות כמון
4 שיני שום כתושות
5 כפות שמן
אופן ההכנה
שוטפים את האורז והעדשים (בנפרד) במים זורמים במסננת, מחממים בסיר שתי כפות שמן ומטגנים קלות את האורז מוסיפים את העדשים, מוסיפים את המים , ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ 17 דקות עד שהאורז מוכן.
במחבת נפרד מטגנים ב 3 כפות שמן, את השום הכתוש עם הכמון, כשהריח ממלא את הבית והשום מזהיב שופכים את הכל על האורז החם ומערבבים היטב.
בתאבון.
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון
