הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית+½ כוס שמן זית
1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
6 שיני שום, קלופות
1 פלפלון צ'ילי קצוץ, ללא הזרעים
10 עגבניות חצויות
1 כוס מים
1 כוס עגבניות מרוסקות (מקופסה)
½ כוס עלי בזיליקום או פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור טחון
100 גרם גבינת "פרמזן", מגורדת
אופן ההכנה
1. יוצקים את 2 כפות שמן הזית לסיר ומחממים. מוסיפים את הבצל הקצוץ, השום והצ'ילי ומטגנים עד הזהבה קלה. מוסיפים את חצאי העגבניות, מערבבים ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים את כוס המים ואת העגבניות המרוסקות, מכסים ומבשלים כ-15 דקות.
2. מסירים מן הכיריים ומעבירים את תוכן המרק למעבד מזון . מוסיפים את עשבי התיבול, התבלינים ו- ½ כוס שמן הזית ומעבדים עד קבלת מרק סמיך ואחיד.
3. יוצקים לצלחות הגשה וזורים מגבינת ה"פרמזן" מלמעלה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
