חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות לפסטה ..רוטב הכי הכי
רוטב עגבניות לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות לפסטה ..רוטב הכי הכי
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות בשלות בינוניות-גדולות
1 בצל בינוני
3 שיני שום בינוניים
שמן זית או כל שמן רגיל
2 חבילות רסק עגבניות
קטשופ
רוטב צ'ילי חריף
מלח
אבקת פלפל שחור
אופן ההכנה
לכסות סיר בינוני בשמן בשכבה הכי דקה שאפשר.
לחתוך את ארבעת העגבניות לחתיכות מרובעות, לא חובה לחתיכות קטנות..
את הבצל לחתוך לחתיכות כמה שיותר קטנות ואת שניהם להכניס לסיר ולבשל על אש גבוהה עד שיתקבל מיץ עגבניות שיכסה את כל הבצל והעגבניות ..בערך כ-10 דקות, לערבב מדי פעם.
להוריד לאש נמוכה ולהוסיף את שני חבילות רסק העגבניות, את שיני השום לקטוש ולהוסיף ובנוסף גם את הפלפל השחור המלח הקטשופ והצ'ילי לפי הטעם.
לשמור על אש קטנה למשך 7-10 דקות, לא לשכוח לערבב כל כמה זמן ובתיאבון!
מגיש: forkie
מקור: מתכון שלי
שתף את המתכון