הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות בשלות בינוניות-גדולות
1 בצל בינוני
3 שיני שום בינוניים
שמן זית או כל שמן רגיל
2 חבילות רסק עגבניות
קטשופ
רוטב צ'ילי חריף
מלח
אבקת פלפל שחור
אופן ההכנה
לכסות סיר בינוני בשמן בשכבה הכי דקה שאפשר.
לחתוך את ארבעת העגבניות לחתיכות מרובעות, לא חובה לחתיכות קטנות..
את הבצל לחתוך לחתיכות כמה שיותר קטנות ואת שניהם להכניס לסיר ולבשל על אש גבוהה עד שיתקבל מיץ עגבניות שיכסה את כל הבצל והעגבניות ..בערך כ-10 דקות, לערבב מדי פעם.
להוריד לאש נמוכה ולהוסיף את שני חבילות רסק העגבניות, את שיני השום לקטוש ולהוסיף ובנוסף גם את הפלפל השחור המלח הקטשופ והצ'ילי לפי הטעם.
לשמור על אש קטנה למשך 7-10 דקות, לא לשכוח לערבב כל כמה זמן ובתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכון שלי
שתף את המתכון
