חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חיטה עם קבנוס ברוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב בשרי, חיטה מבושלת עם קבנוס ובצל מטוגן ורוזמרין.
תבשיל חיטה עם קבנוס ברוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב בשרי, חיטה מבושלת עם קבנוס ובצל מטוגן ורוזמרין.
הוראות הכנה
מרכיבים
חיטה מבושלת לפי ההוראות על גבי האריזה
2 נקניקיות קבנוס , פרוסות לטבעות
1 בצל בינוני, פרוס לטבעות
3 כפות שמן זית
מחטים מענף רוזמרין אחד , קצוצות
רוטב טבסקו
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את טבעות הקבנוס ומערבבים, מטגנים 2 דקות נוספות.
מוסיפים את החיטה והרוזמרין וממשיכים לטגן , תוך ערבוב, עד שהחיטה מתחממת והתוספות מתפזרות בה באופן אחיד.
מוסיפים כמה טיפות טבסקו, ממליחים ומפלפלים ומסירים מן האש. מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון