הוראות הכנה
מרכיבים
חיטה מבושלת (לפי ההוראות שעל האריזה)
2-3 כפות שמן זית
2 גמבות פרוסות דק
2 בצל ירוק קצוץ (כולל החלק הלבן)
חופן כוסברה קצוצה
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחמים בסיר קטן שמן זית ומטגנים את רצועות הגמבה 1 דקה. מוסיפים את החיטה המבושלת, בצל ירוק וכוסברה ומטגנים 2-3 דקות נוספות , תוך ערבוב. שוברים את הביצים לקערית נפרדת ומקשקשים עם מזלג (כמו לחביתה). מוסיפים את הביצים לתבשיל בבת אחת ומיד מערבבים היטב עד שמתקבלת ביצה מקושקשת המצפה את שאר המרכיבים. מסירים מן האש , ממליחים, מפלפלים ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: לפי מתכון שעל האריזה
שתף את המתכון
