הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזה עוף מחולק
1 תיבולית "עשבי תיבול" של קנור
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 קופסת שימורי פטריות
לרוטב -
½ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 תיבולית "עשבי תיבול" של קנור
אופן ההכנה
1. לערבב את התיבולית עם כף שמן זית ולהשרות את החזה עוף כשעה .
2. מטגנים בסיר את הבצל והשום עם מעט שמן כ-2 דקות עד שמזהיב .
3. לסנן את הפטריות מקופסת שימורים ולהעביר לסיר ל 3-4 דקות.
4. להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה .
ואת החזה עוף לסיר על אש קטנה כ ½ שעה עד שתפוחי אדמה רכים.
5.לתקן תיבול במידת הצורך ולהגיש.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
