חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף עם פטריות בסיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה מלאה בסיר אחד
חזה עוף עם פטריות בסיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה מלאה בסיר אחד
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזה עוף מחולק
1 תיבולית "עשבי תיבול" של קנור
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתוש
2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 קופסת שימורי פטריות
לרוטב -
½ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל
1 תיבולית "עשבי תיבול" של קנור
אופן ההכנה
1. לערבב את התיבולית עם כף שמן זית ולהשרות את החזה עוף כשעה .
2. מטגנים בסיר את הבצל והשום עם מעט שמן כ-2 דקות עד שמזהיב .
3. לסנן את הפטריות מקופסת שימורים ולהעביר לסיר ל 3-4 דקות.
4. להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה .
ואת החזה עוף לסיר על אש קטנה כ ½ שעה עד שתפוחי אדמה רכים.
5.לתקן תיבול במידת הצורך ולהגיש.
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון