חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוחים בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים בשלוש שכבות , מיוחדת מאד.
עוגת תפוחים בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת תפוחים בשלוש שכבות , מיוחדת מאד.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
200 גר 'חמאה/מחמאה
½2 כוסות קמח תופח
2 כפות סוכר
4 חלמונים
קורט מלח
גרידת לימון מלימון שלם
לתפוחים:
8 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לשמיניות
½ כוס סוכר
מיץ מ-1 לימון
¼ כוס מים
1 כפית שטוחה קינמון.
לקצף:
4 חלבונים
2 כפות סוכר
אינסטנט פודינג וניל
הכלים:
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, או תבנית אובלית בגודל דומה.
אופן ההכנה
1. ללוש היטב את הבצק, לחלק את הבצק ל-1/3 ול-2/3. 2/3 לשטח על גבי התבנית ואת ה-1/3 האחר להעביר למקפיא.
2.לתפוחים : להניח את כל החומרים בסיר ולבשל על אש קטנה עד אשר התפוחים יתרככו (בין 15 ל-20 דקות בישול). להניח להתקרר.
3. לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
4. להקציף היטב את החלבונים. לאחר שנוצר קצף יציב רך להוסיף בהדרגה את הסוכר, להמשיך להקציף לקצף יציב וחלק ולהוסיף בהדרגה את ה"אינסטנט".
5. הרכבת העוגה:
להניח את התפוחים, על גבי הבצק שבתבנית , מעליהם להניח את הקצף, ומעל הכל לגרד בפומפיה גסה את הבצק ששהה בפריזר.
לאפות בתנור (180°c) במשך כ-40 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: לי את 34
שתף את המתכון