הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות חומץ טבעי או בלסמי
2 כפות מיץ לימון
2 כפיות חרדל
½ כפית שום כתוש
½ כפית סוכר
2 כפות עשב תבלין קצוץ (ריחן, פטרוזיליה או שמיר)
½ כוס שמן (מומלץ לערבב שמן סויה או תירס עם שמן זית)
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
לערבב בקערה או בצנצנת עם מכסה אטום, את כל החומרים, למעט השמן. להוסיף את השמן ולנער שנית. לצקת רוטב בהתאם לכמות הסלט. לשמור על הרוטב הנותר בצנצנת עם מכסה אטום במקרר. לערבב לפני שמוש נוסף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
