הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת בצק עלים מרודד מופשר
צנצנת ממרח שוקולד (השחר או נוטלה)
לקישוט:
סוכר
חלבון טרוף עם 2 כפות מים
אופן ההכנה
פורשים את הבצק על משטח העבודה ומחלקים לשניים, שלושה חלקים לאורך.
1. מורחים כל חלק בשכבה אחידה של ממרח שוקולד ומגלגלים משני הצדדים כך שייפגשו במרכז (כמו ספר תורה).
2. מקפיאים חצי שעה להקלת הפריסה.
3. מברישים את הגלילות בחלבון ומגלגלים בסוכר לציפוי.
4. מחממים תנור ל-190°c.
5. פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ (או קצת פחות אם רוצים עוגיות עדינות יותר) ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. אופים עד להזהבה, מצננים ומגישים. לעוגיות שנשמרות יותר זמן מומלץ לייבש את העוגיות לקראת סוף האפייה: מנמיכים את חום התנור ל-140°c ואופים עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
